دریافت اینماد (نماد اعتماد الکترونیکی) یکی از اصلی ترین کارهایست که هر صاحب وب سایتی باید بعد از طراحی سایت و سئو سایت و مشخص کردم تکلیف پشتیبانی وب سایت  خود انجام دهد تا خیلی ساده تر حسن نیت خود و کیفیت محصولات و خدمات خود را به مشتریان خود اثبات کند تا کاربران اینترنت با خیال راحت بتوانند به شما و وب سایت اعتماد کرده در پرداخت های خود را انجام دهند. پس اگر شما هم صاحب یک وب سایت یا صاحب یک فروشگاه اینترنتی هستید حتما به فکر دریافت Enamad برای وب سایت خود باشید. به همین منظور می توانید از این مقاله جامع کمک بگیرید و خیلی ساده به هدف خود برسید. ?

اینماد (Enamad) چیست؟

فرض کنیم شخصی به منظور خرید یک کالا در اینترنت از وب سایت شما استفاده می‌کند، اولین چیزی که به آن فکر می‌کند اصالت کالای خریداری شده و اطمینان از اعتبار سایت و قانونی بودن فعالیت سایت (داشتن اینماد یا همان نماد اعتماد الکترونیکی) است! و اینکه آیا اصلا این وب سایت یک فروشگاه معتبر است؟! آیا اگر از این وب سایت خرید کنم، محصول خریداری شده را به دستم خواهد رساند؟ آیا می‌توانم با خیال راحت پول پرداخت کنم؟!

بخاطر همین موضوع فروشگاه‌های اینترنتی می‌توانند برای نشان دادن حسن نیت خود و کسب اعتماد مشتری، گواهی معتبری بنام اینماد را جهت اطمینان دادن به کاربران و مشتریان خود از قانونی بودن فعالیت خود، دریافت کرده و به کاربران سایت نشان دهند.

اینماد از سمت چه سازمانی صادر می شود؟

اینماد (E-Namad) یا نماد اعتماد الکترونیکی پروانه‌ای از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک (وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران(بصورت مخفف “صمت”)) است که به منظور هدفمند سازی و تایید قانونمندی مراکز فروش و وب سایت‌های اینترنتی تجاری در جهت ایجاد اعتماد در مشتری، به مراکز فروش اینترنتی، اعطا می‌گردد. نماد اعتماد الکترونیکی بعد از تایید شدن هویت کاربر و نوع فعالیت وی، در ابتدا به مدت دو سال به وی داده می‌شود (تا قبل از اردیبهشت سال 98 مدت آن یک سال بود).

بهتر است گواهی اینماد دریافتی را در بالای صفحه اصلی سایت فروشندگان و ارائه دهندگان خدمات الکترونیکی نمایش داده شود، البته گاهی نیز صاحبان کسب و کارهای اینترنتی تمایل دارند این نماد در پایین صفحه اصلی سایت نمایش داده شود. از آنجاییکه که مراکز خدماتی در فضای مجازی، جهت فروش کالا و ارائه خدمات از درگاه‌های پرداخت اینترنتی استفاده می‌کنند، ملزم به داشتن اینماد هستند و باید برای تایید صحت عملکرد خود و جلوگیری از سوء استفاده‌های مالی و کلاهبرداری‌های اینترنتی، اقدام به گرفتن Enamad کنند!

کلاه برداری با نماد اعتماد تقلبی!

نکته فوق العاده مهمی که باید به آن توجه کنیم این است که نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد، باید قابلیت کلیک خوردن را داشته باشد! به این معنی که، زمانی که کاربر بر روی آن کلیک می‌کند، مشخصات سایت از جمله آدرس اینترنتی کامل وب سایت، آدرس و شماره تماس شرکت ارائه دهنده خدمات مطرح شده در سایت، ایمیل شرکت و تاریخ انقضای اینماد در یک صفحه نمایش داده شود.

موارد بسیاری از کلاهبرداران و افراد سودجو با عکس اینماد کاربران را گمراه می‌کنند که این کار در قسمت جرایم اینترنتی پلیس فتا موجود است. پس حتما به این نکته توجه کنید که صفحه ای که پس از کلیک بر روی اینماد نمایش داده می‌شود، صفحه‌ای از سایت مرکز توسعه تجارت الکترونیک به نشانی trustseal.enamad.ir به صورت اتوماتیک در مرورگر شما نمایش داده خواهد شد و در صورتی که نتوانستید این صفحه را در مرورگرتان مشاهده کنید و صرفا تصویری از آن را دیدید، از هر گونه دریافت خدمات از سایت مورد نظرتان خودداری و یا احتیاط کنید‍! در این مقاله که توسط شرکت طراحی سایت پردیسان سیستم تهیه شده است، قصد داریم شما را با نحوه دریافت این نماد با ارزش آشنا کنیم : )

پس از دریافت اینماد توسط مقاله “بهترین درگاه‌های پرداخت واسط اینترنتی در سال 1400” می‌توانید یک درگاه پرداخت واسط اینترنتی برای وب سایت خود انتخاب کنید.

پادکست صوتی تجربیات من از سختی های دریافت اینماد

در این پادکست صوتی تجربیات خودم رو بعد از گرفتن 20 الی 30 نماد اعتماد الکترونیکی برای وب سایت ها و کسب و کارهای مختلف با شما به اشتراک میگذارم ?

چند نوع اینماد وجود دارد؟ و ستاره‌های اینماد به چه معنی است؟

انواع نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد معمولا بر اساس تعداد ستاره دسته بندی می‌شود. به این صورت که تعداد ستاره‌های بیشتر به معنی کسب امتیاز بالاتر و مطمئن تر بودن آن کسب و کار اینترنتی و عملکرد بهتر آن است. انواع دسته بندی اینماد به شرح زیر می‌باشد:

اینماد موقت

در واقع یک اینماد موقت با مدت زمان کوتاه است که به مراکز فروش اینترنتی و وب سایت‌هایی که دارای حداقل معیا‌رهای تعریف شده هستند، داده می‌شود تا پس از صرف زمان کافی جهت بررسی مدارک آنان، در صورتی تمام شرایط مورد نیاز را داشتند نماد اعتماد دائم اعطا شود.

اینماد دائم یک ستاره

در واقع این اینماد را می‌توان بعد از اینماد موقت و در صورتی که سایت فروشگاهی یا خدماتی بتواند بررسی‌های لازم را با موفقیت پشت سر بگذارد، به وی اعطا می‌شود. برای دریافت این اینماد، باید مجموعه ای شامل معیارهای خاصی در آن سایت فروشگاهی یا خدماتی رعایت شود.

اینماد دائم دو ستاره

برای دریافت این اینماد، تقریبا مراحل مشابه نماد دائم یک ستاره را باید طی کنید. تنها تفاوتی که وجود دارد این است که برای داشتن این اینماد، دریافت و نصب گواهی امنیت SSL در وب سایت ضروری می‌باشد. گواهی SSL به شما این امکان را می‌دهد که آدرس سایتتان به جای http با عبارت https شروع شود. این عبارت به رنگ سبز رنگ در نوار آدرس مرورگر نمایش داده می‌شود. گرفتن این گواهینامه به معنای امن بودن آن کسب و کار است و امکان کلاهبرداری از سمت سایتی که دارای این گواهینامه است وجود ندارد.

جهت آشنایی بیشتر با SSL به مقاله “گواهی SSL چیست و چگونه باید آن را تهیه کرد؟” مراجعه کنید.

اینماد، تا چه مدت اعتبار دارد؟

در حال حاضر نماد اعتماد اعتبار دو ساله دارد، یعنی پس از دریافت این نماد شما به مدت ۲ سال نیازی به تمدید و یا صرف زمان نیستید و میتوانید به راحتی استفاده کنید.

چرا باید از اینماد برای وب سایت خود استفاده کنیم؟

وب سایت‌ها و فرشگاه‌های اینترنتی به دلایل زیادی از اینماد استفاده می‌کنند. دلایلی از جمله:

  1. ایجاد اعتماد و اعتبار میان فروشنده و مشتری
  2. دریافت درگاه پرداخت اینترنتی بانکی برای ارائه خدمات
  3. جلوگیری از سوءاستفاده افراد سودجو
  4. بالا رفتن امنیت در مبادلات و معاملات
  5. حفظ نمودن حریم شخصی مشتریان
  6. برقراری ارتباط با مراکز پستی جهت ارسال کالا و خدمات
  7. پیاده سازی سیستم تحویل در محل برای اجناس

کدام کسب و کارها به اینماد نیاز دارند؟

تمامی وبسایت‌ها و مراکز فروش اینترنتی که کالای فیزیکی و دیجیتالی و یا خدمات خاصی را به مشتریان ارائه می‌کنند و وبسایت‌هایی که مراحل سفارش، ثبت و پرداخت را بصورت آنلاین انجام می‌دهند، ملزم به دریافت اینماد برای نشان دادن حسن نیت خود به کاربران هستند. در صورتی که وب سایت شما در زمینه تبلیغات فعالیت می‌کند و خدماتی را ارائه نمی‌دهد نیازی به کسب اینماد ندارید. دریافت نماد اعتماد الکترونیکی در مقایسه با سایر مجوز‎های لازم برای کسب و کارهای اینترنتی، بسیار آسان تر است به طوری که حتی شما نیازی به داشتن شرکت ثبت شده هم ندارید و بصورت حقیقی هم امکان دریافت نماد وجود دارد!

در ادامه این مقاله، آموزش دریافت اینماد که توسط شرکت پردیسان سیستم برای شما تهیه شده است، می‌توانید توسط یک مدرک شناسایی مراحل ثبت نام اینماد را انجام دهید. پس از ثبت نام اولیه در سایت مرکز تجارت الکترونیک، در صورتی که مشخصات محل کسب و کار اینترنتی شما، اطلاعات فردی و همچنین شماره تماس شما، تایید شوند و صلاحیت دریافت اینماد را داشته باشید، در طی مدت زمان یک ماه می‌توانید اینماد خود را دریافت کنید. لازم به ذکر است که در صورت تایید صلاحیت نهایی، شما باید برخی از مدارک خود را ابتدا از طریق دفاتر اسناد رسمی تایید کرده و سپی به صورت پستی ارسال کنید و به حضور فیزیکی شما برای دریافت اینماد اصلا نیازی نیست.

نکته: در صورت بروز هرگونه خطا و ارور در سایت جهت پیگیری مشکل می‌توانید با پشتیبانی مرکز توسعه تجارت الکترونیک به شماره 54604000-021 تماس بگیرید.

هزینه دریافت اینماد چقدر است؟

برای دریافت اینماد نیاز به 2 مرتبه پرداخت هزینه بصورت آنلاین است:

  1. هزینه اشتراک 2 ساله نماد اعتماد الکترونیکی به مبلغ 175.000 تومان
  2. هزینه ارسال نامه پستی جهت احراز آدرس به مبلغ 23.500 تومان

خودت سازمان نماد اعتماد الکترونیکی پیشنهاد میکنه که پرداخت هارو از طریق مرورگر فایرفاکس انجام بدیم، اما ما همیشه با گوگل کروم انجام میدیم و همه چیز عالی پیش میره.

شرایط دریافت اینماد چیست؟

برای گرفتن اینماد داشتن مجموعه ای از شرایط لازم است.

  • اینماد صرفا به وب سایت‎هایی که خرید و فروش کالا یا خدمات انجام می‌دهند، اعصا می‎شود و سایر سایت‎های اینترنتی نیازی به دریافت آن ندارند.
  • مشخصات و قیمت کالا یا خدمات ارائه شده توسط فروشندگان باید در سایت به طور کامل درج شود. همچنین اطلاعات خرید شامل نوع کالا، تعداد، نام خریدار و فروشنده و قیمت نهایی باید به صورت پیش فاکتور به خریدار ارائه شود.
  • در صورت درخواست شخص متقاضی اینماد، امتیاز دامنه سایت به نام شخص درخواست کننده خواهد بود و اگر درخواست کننده شخص حقوقی باشد باید امتیاز دامنه سایت مورد نظر به اسم شرکت یا یکی از اعضای ارشد هیئت مدیره باشد. به منظور بررسی اطلاعات صاحب دامنه از سایت whois استفاده کنید.
  • برای دریافت اینماد یا نماد الکترونیکی باید صلاحیت فرد متقاضی از طرف پلیس نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی (ناجا) تایید شود. در صورت عدم تایید صلاحیت فرد، درخواست اینماد بایستی فرد از طریق پنل کاربری خود در سایت مرکز تجارت الکترونیک، درخواست تجدید نظر نماید که در این مرحله در دادگاه برای شخص پرونده تشکیل می‌‌شود و می‌تواند از طریق دادگاه، درخواست تجدید نظر نماید. این درخواست باید به همراه کلیه مدارک مربوط به رفع سوء پیشینه کیفری به ایمیل پلیس اماکن به آدرس [email protected] ارسال شود.
  • حداقل سن برای دریافت اینماد، 18 سال تمام است. شایان ذکر است که برای متقاضیان مرد داشتن کارت پایان خدمت، معافیت سربازی یا گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است. در صورتی درخواست کننده کمتر از 18 سال داشته باشد باید حکم رشد صادر شده از دادگاه را برای دریافت اینماد، ارائه دهد.

مدارک مورد نیاز دریافت اینماد چیست؟

مدارک مورد نیاز برای دریافت اینماد برای متقاضیان حقیقی و حقوقی متفاوت است و شما باید با توجه به نوع موجودیت خود، مدارک مورد نیاز را تهیه و ارائه نمایید.

مدارک مورد نیاز دریافت اینماد اشخاص

  • تصویر مجوز فعالیت خود را که از اصناف مربوط به دسته فعالیت شغلیتان قابل دریافت است (الزامی نیست)
  • تایید و امضای تعهد نامه اشخاص حقیقی (این تعهد نامه به منزله تایید و پذیرش قوانین کشور در مورد مراکز فروش اینترنتی و وب سایت‌ها می‌باشد. این فرم از طریق پست برای متقاضی ارسال می‌شود و بایستی در دفاتر اسناد رسمی امضا شود)

مدارک مورد نیاز دریافت اینماد شرکت‌های خصوصی

متقاضیان حقوقی شامل مراکز و شرکت‌های تجاری و غیر تجاری باید مدارک زیر را در جهت دریافت اینماد به مرکز توسعه تجارت الکترونیک ارائه نمایند.

  • تصویر از آگهی روزنامه رسمی شرکت
  • تصویر اصل اساسنامه شرکت
  • تصویر پروانه و یا مجوز فعالیت شرکت
  • تعهد نامه یک شخصیت حقوقی در شرکت که می‎تواند از اعضای هیئت مدیره، شخص مدیر عامل و یا یکی از وکلای شرکت باشد
  • آخرین آگهی تغییرات آدرس شرکت
  • آخرین آگهی تغییرات نام‌های اعضای هیئت مدیره
  • آخرین آگهی زمینه فعالیت شرکت

مدارک مورد نیاز دریافت اینماد شرکت‌های دولتی

متقاضیان دولتی دریافت اینماد نیز می‌توانند با تصویر نامه نوشته شده در سربرگ رسمی سازمان خود، که به امضای مقام مسئول مربوطه رسیده باشد و تایید کننده تعلق وب سایت به ارگان دولتی مدنظر باشد، برای دریافت اینماد اقدام نمایند.

ویدیو آموزش دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

آموزش دریافت اینماد و ثبت نام آن چگونه است؟

پیش از اقدام برای دریافت اینماد، بهتر است قوانین و معیارهای موجود در وب سایت مرکز تجارت الکترونیکی را بر روی وب سایت خود اعمال کنید. این اقدام شما نتیجه مثبتی را در جهت کاهش مدت زمان دریافت اینماد خواهد داشت. پس از اعمال این معیارها مراحل زیر را برای دریافت اینماد دنبال کنید.

در مرحله اول از طریق آدرس reg.enamad.ir/Panel وارد سایت نماد اعتماد الکترونیکی شوید، در ادامه بر روی گزینه ایجاد حساب کاربری کلیک کنید.

ورود به پنل کاربری سایت اینماد
پنل کاربری سایت اینماد

در مرحله دوم ثبت نام در سایت اینماد نوع موجودیت خود را مشخص کنید.این موارد که به صورت شخص حقیقی یا حقوقی که شامل شرکت‌ها،نهاد‌ها یا موسسات است می‌باشد.

روش ورود به پنل کاربری اینماد
مشخص کردن نوع موجودیت فرد متقاضی در سایت اینماد

در مرحله سوم ثبت نام در سایت اینماد و در صورتی که در مرحله قبل، شخص حقیقی را انتخاب کرده باشید، بایستی اطلاعات شخصی شامل کد ملی، نام و نام خانوادگی، شناسه کاربری و رمز عبور را وارد نمایید و دو گزینه پایین صفحه را تیک زده و بر روی گزینه تائید کلیک کنید.

مرحله سوم ثبت نام در سایت اینماد
ورود اطلاعات شخصی

پس از تایید فرم اطلاعات شخصی، ایمیلی که حاوی لینک فعال سازی است برایتان ارسال می‌شود که با باز کردن این ایمیل و کلیک بر روی لینک فعالسازی، حساب کاربری شما فعال می‌شود.

در مرحله چهارم وارد بخش تکمیل اطلاعات هویت می‌شوید که بایستی مشخصات فردی، محل سکونت و اطلاعات تماس خود را به صورت کامل وارد کنید. در صورتی که تمامی قسمت‌ها را به طور صحیح پر کرده اید، با کلیک بر روی گزینه ذخیره که در سمت راست فرم موجود است، پیامی با عنوان” ثبت اطلاعات با موفقیت انجام شد” برای شما نمایش داده می‌شود پس از مشاهده این پیام بر روی گزینه “تائید” کلیک کنید.

مرحله چهارم ثبت نام در سایت اینماد
فرم تکمیل اطلاعات شخصی

 پس از تکمیل فرم اطلاعات شخصی صفحه ی اسکن مدارک برایتان باز میشود. تصویر مدارک خواسته شده باید با فرمت jpg یا png و حجم کمتر از 1000 کیلو بایت باشد. در این مرحله ارائه تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه الزامی بوده و ارائه سایر مدارک اختیاری است. دقت کنید مدارک اسکن شده باید دارای کیفیت قابل قبولی باشند تا مشکلی در مراحل بعدی ایجاد نشود. در صورتی بارگذاری صحیح برای هر تصویر، پیغام ” ثبت اطلاعات با موفقیت انجام شد” برای شما نمایش داده می‌شود. در ادامه وارد مرحله احراز هویت می‌شوید.

مرحله پنجم ثبت نام در سایت اینماد
احراز هویت

 در این مرحله جهت تایید و ثبت شماره تماس خود به این ترتیب عمل کنید.پس از وارد کردن شماره 10 دقیقه صبر کنید،سپس از سامانه خارج و مجددا با نام کاربری و رمز خود وارد شوید.هنگام تایید شماره تماس،پیام “صحت تلفن همراه شما تایید شده است” در پنل کاربری شما نمایش داده می‌شود. خط ثابت تلفن خود را نیز به همین طریق ثبت نمایید.

در مرحله پنجم، در پنل کاربری خود و از منوی کسب و کار، سربرگ افزودن کسب و کار را انتخاب کنید، سپس مشخصات خواسته شده را به صورت دقیق را وارد کنید. توجه کنید در این فرم نوع فعالیت خود را غیر صنفی انتخاب نمایید. در صورتی که از سوی کارشناس و بررسی، این مورد تایید نشد می‌توانید مجددا نوع فعالیت خود را به فعالیت صنفی تغییر داد، حتی پس از ذخیره سازی فرم نیز امکان اعمال تغییرات در آن امکان پذیر است از این رو جای نگرانی نیست.

مرحله ششم ثبت نام در سایت اینماد
تعیین نوع کسب و کار

از آن جایی که بیشتر کسب و کار‌ها دارای ساختمان تجاری و یا شرکت نیستند، پس لازم است در قسمت آدرس دامنه کسب و کار، آدرس مکانی را بنویسید که با مراجعه به آن بتوان صاحب کسب و کار دسترسی داشت، در قسمت ورود اطلاعات تماس، شماره تلفن و پیش شماره شهر خود را بدون فاصله تایپ کنید. پس از تکمیل کردن تمامی قسمت‌ها، پیام ” ثبت دامنه با موفقیت انجام شد ” به شما نشان داده خواهد شد. در ادامه این مرحله، از منو سمت راست گزینه مدیریت کسب و کار را انتخاب نمایید.

 مرحله ششم مربوط به تاییدیه فنی است که به منظور تایید صحت مالکیت سایت یا فروشگاه توسط شما است.

مرحله هفتم ثبت نام در سایت اینماد
تایید صحت مالکیت در سایت اینماد

در مرحله هفتم، احراز درستی و صحت اطلاعات کسب و کار از طریق ارسال یک بسته پستی شامل برگ تعهد نامه و کد تایید صلاحیت محل کسب و کار به آدرس متقاضی دریافت نماد الکترونیک انجام می‌شود. پس از دریافت بسته پستی، شما باید برگه تعهدنامه را در یکی از دفاتر اسناد رسمی امضا نمایید همچنین کد تایید صلاحیت را در بخش تایید صحت مالکیت کسب و کار که در مرحله قبل به آن اشاره کردیم وارد کنید. در ادامه باید این کد را در قسمت مدیریت کسب و کار وارد نمایید و در سایر قسمت‌ها ایمیل و تلفن محل کسب و کار خود را وارد کنید.

مرحله هشتم نیز مربوط به شرکت در نظرسنجی مربوط به سازمان توسعه تجارت الکترونیک و ارائه اطلاعاتی درباره زمینه فعالیت شما می‌باشد.

در مرحله نهم پیش از ارسال پرونده به کارشناسان اینماد،مطمئن شوید که موارد موجود در لیست زیر رعایت شده.

مرحله پایانی ثبت نام در سایت اینماد
لیست نهایی الزامات

در مرحله دهم شما باید مدارک فیزیکی شامل تمامی مجوز‌های کپی برابر اصل شده را به همراه تعهد نامه رسمی امضا شده را از طریق پست به آدرس سازمان توسعه تجارت الکترونیک ارسال نمایید تا توسط کارشناسان این سازمان برای صدور اینماد بررسی شود.

در مرحله نهایی، پس از بررسی‌های لازم از طرف کارشناسان مربوطه، نماد اعتماد الکترونیکی برای وب سایت شما صادر می‌شود و می‌توانید کد مربوط به لوگوی این نماد را از پنل کاربری خودتان در سایت اعتماد الکترونیک و از قسمت مدیریت کسب کار و در مقابل نام دامنه سایت، دریافت نمایید و آن را در قسمت دلخواه در سایت خود قرار دهید.امیدواریم از این مقاله که توسط گروه پردیسان سیستم تهیه شده اطلاعات کافی را برای گرفتن اینماد کسب کرده باشید.

دانلود کتاب راهنمای دریافت اینماد

16 دیدگاه - نظر خود را بنویسید و سورپرایز شوید!

  • خیلی ممنون از مقاله خوبتون، منم گیر کرده بودم و نمیدونستم باید از کجا شروع کنم برای گرفتن اینماد. ولی باز با این آموزش شما متوجه شدم اصلا چی هست و از کجا باید شروع کنم برای گرفتنش

    • سلام و درود، خیلی خوشحالیم که تونستیم بهتون کمک کنیم تا اینمادتون رو دریافت کنید. : )

  • خیلی ممنونم. حالا توی اون قسمت هایی که از ما مجوز میخواد…
    اگر ما مجور مربوطه رو نداشتیم باید چیکار کنم؟
    مثلا میشه اول اینمادمون رو بگیریم و بعدا مجوز هارو جور کنیم و برسونیم بهشون؟

    • برای این مورد حتما باید از بخش پشتیبانی وب سایت اینماد، تیکت ارسال کنید و درخواستتون رو بهشون بگین. حتی ممکنه بدون مجوز بهتون اینماد بدن کامل.

  • برای سایت فروشگاه آنلاین مجوز میخواد؟ من شخصی هستم و هیچ مجوزی فعلا ندارم چطور میتونم بگیرم اینماد؟

    • اگر از بخش پشتیبانی اینماد تیکت ارسال کنید و شرایط خودتون رو توضیح بدین توی برخی از موارد بدون خواستن مجوز بهتون اینماد رو میدن

  • سلام من میخوام برای کار الکتریکی یک سایت بزنم….
    چطور میشه که از سایت درآمد داشته باشم یا اینکه راهنمایی دارید که بهم کمک کنه تا یک اسم برای وب سایتم انتخاب کنم؟

  • لطفا یک فیلم آموزش دریافت اینماد هم بزارین توی همین صفحه دیگه خیلی عالی میشه و نور الی نور میشه

    • دقیقا در میان محتوا یک ویدیو آموزشی 40 دقیقه ای وجود داره که تمام مراحل دریافت اینماد رو بصورت قدم به قدم برای شما توضیح دادیم.

  • سلام از سایت و فیلم شما نهایت تشکر را دارم هرچند خیلی گیر کردم در وب سایت اینماد و مجبور شدم چند باری رو فیلم‌شما رو ببینم و بالاخره موفق شدم کار را تمام کنم
    از شما خیلی ممنونم
    البته در اخر گزینه های دیگری مطرح شد مثل در یافت درگاه پرداخت و سایر موارد که نمیدونستم باید چه کنم لطفا در این خصوص هم فیلم و راهنمایی بفرمایید
    من در سایتم از زرین پال استفاده کرده ام لازم است درگاه دیگری استفاده کنم یا خیر

    • سلام دوست عزیز، خیر اگر در حال حاظر از زرین پال استفاده میکنید دیگه نیازی نیست از درگاه دیگه ای استفاده کنید، یعنی ضروری نیست! ولی اگر بخوایین میتونین چند تا درگاه استفاده کنین.

  • سلام ببخشید من اون کد می فرستم بعد دوباره ورود می زنم دوباره اون کده رو میاره

  • سلام وقتتون بخیر. ببخشید آیا دامنه IR سایتی که میخوایم براش اینماد بگیریم حتما باید به نام همون شخصی باشه که مشخصاتش رو در اینماد وارد کردیم؟

    • من خیلی وقت پیش چند مورد رو دیدم که اینا ارتباطی باهم ندارن و میشه که صاحب دامنه یکی دیگه باشه و اینماد هم به اسم یکی دیگه بخوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 3 =