اولین سوالی که توی ذهن هر شخصی که میخواد به تازگی برای شغل و کسب و کار خودش یک وب سایت طراحی کنه اینه که طراحی سایت وردپرس انجام بده یا طراحی سایت کدنویسی یا همون اختصاصی؟ توی این مقاله میخوام بصورت مفصل تمام زوایای مختلف هر کدوم از این موارد رو بررسی کنم تا شما با تمام مزایا و معایت هر کدوم آشنا بشید، پس حتما تا انتهای این مقاله با من همراه باشید?
یه داستان مندرآوردی: 2 نفر میخواستن یدونه میخ رو بزنن توی چوب، اولی سریع میره یدونه میخ و چکش میخره و سریع میاد میزنه میره توی چوب، دومی میره آهنگری یاد بگیره تا میخ و چکش رو خودش بسازه تا بعدش بیاد بزنه بره تو چوب (چون اعتقاد داره چکش و میخی که خودش برای اولین بار تو عمرش ساخته از همه بهتره) ? اگه شماام به یک میخ و چکش معمولی نیاز دارید خب برید بخرید دیگه، چرا لقمه رو دور سرتون میگردونین؟
طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا
مزایای طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا چیست؟
- سرعت سایت عالی
- طراحی سریع وب سایت
- کارکردن بسیار راحت با سایت
- پنل مدیریت کاملا فارسی
- هزینه مقرون به صرفهای دارد
- سئو پذیری عالی (واقعا عالی)
- توسعه پذیری آسان در آینده
- توسعه پذیری سریع در آینده
- برای کسب و کارهای نوپا بسیار عالی است
- برای نیازهای عموم جامعه عالی است
- بقیه طراحای سایت هم میتونن روش کار کنن در آینده
- افزودن امکانات نامحدود به وب سایت
معایب طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا چیست؟
عیب سیستم های مدیریت محتوا و وردپرس فقط زمانی دیده میشه که کاربر نیاز بسیار خاص و پیچیده ای داره و فرایند های گوناگونی رو بخواد، مثلا یک صاحب کسب و کار میخواد فرایند های شرکت خودش رو بصورت اتوماسیون دربیاره! اونجا دیگه سیستم های مدیریت محتوا کم میارن و نمیشه خیلی شخصی سازی کرد، و باید سایت رو کدنویسی کرد.
در چه مواردی باید از سیستم های مدیریت محتوا استفاده کرد؟
هر زمانی میخواییم یک وب سایت عمومی داشته باشیم مثل موارد زیر:
- وب سایت خدماتی
- وب سایت شرکتی
- وب سایت دانلودی
- وب سایت فروشگاهی
- وب سایت آموزشی
- وب سایت خبری
- وب سایت فیلم
- وب سایت موزیک
- و غیره
چند نوع سیستم مدیریت محتوا داریم؟
- وردپرس (محبوبترین)
- جوملا
- دروپال
- مجنتو
- اوپن کارت
- دات نت نیوک
- پی اچ پی نیوک
- و غیره
مطالعه پیشنهادی: بهترین سیستم مدیریت محتوا کدام است؟
میانگین هزینه طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا چقدر است؟
هزینه طراحی سایت در این مورد به نسب تجربه و سابقه افراد و شرکت های طراحی سایت متفاوت هست اما تو وب سایت های وردپرسی قیمت ها حدودا از 2 میلیون تومن تا 25 میلیون تومن وجود داره که این قیمت به موارد مختلفی هم ارتباط داره! یعنی یک طراح سایت هم میتونه پوسته اورجینال و پولی بخره و در طراحی سایت استفاده کنه و هم میتونه از پوسته رایگان استفاده کنه. تمام افزونه هارم میتونه پولی و اورجینال بخره یا میتونه بصورت رایگان از اینترنت دانلود کنه! حتی هاست وب سایت هم همینطور، یعنی ما هم هاست 100 هزار تومنی داریم و هم هاست 2 میلیون تومنی!
مطالعه پیشنهادی: معرفی بهترین شرکتهای هاستینگ ایرانی
میانگین زمان مورد نیاز جهت طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا چند روز است؟
معمولا بین 7 الی 30 روز بصورت متغییر هست و به سرعت عمل و تجربه طراح سایت بستگی داره و البته به اینکه مشتری چقدر زمان میزاره و درخواست های طراح سایت رو انجام میده یا نه! البته توی خیلی از موارد دیدم که طراح سایت چون تجربه کمی داشته 4 ماه طول داده سایت رو یا اصلا نتونسته سایت رو تکمیل کنه و تحویل بده ??♂️
امنیت در سایتهای طراحی شده با سیستم های مدیریت محتوا چقدر است؟
افزایش امنیت وردپرس با استفاده از افزونه های امنیتی انجام میشه و هم میتونه خیلی خیلی زیاد باشه یا خیلی کم! امنیت وردپرس تماما بستگی به دانش و تجربه طراح سایت داره! البته ساده ترین کاری که صاحبان وب سایت میتونن انجام بدن اینه که همیشه وردپرس و افزونه و پوسته سایت رو بروز نگه دارن.
مطالعه پیشنهادی: آموزش افزایش امنیت وردپرس و ضد هک کردن سایتهای وردپرسی
سایتهای طراحی شده با سیستم های مدیریت محتوا چقدر قابلیت توسعه دارند؟
به میزان نامحدود قابلیت توسعه دارند ? مثلا ساده ترین سایت های وردپرسی در آینده خیلی راحت میتونن سیستم فروشگاه آنلاین رو به خودشون اضافه کنن و امکانات مختل مثل چت آنلاین و تیکت پشتیبانی و شماره پیگیری و ارسال پیامک و امنیت و غیره و غیره رو به خودشون اضافه کنن.
سایتهای طراحی شده با سیستم های مدیریت محتوا تحمل چه تعداد کاربری را دارند؟
سیستم های مدیریت محتوا میتونن تعداد کاربران نامحدودی رو پشتیبانی کنن و بدون هیچ ایرادی کار کنن، البته در صورتی که اون طراح سایته بتونه استانداردهای لازم و ابتدایی رو توی سایت پیاده سازی بکنه و اصطلاحا سایت رو بصورت بهینه طراحی کرده باشه و تمام افزونه های موجود توی سایت رو هم بهینه کرده باشه تا کمترین مصرف منابع رو داشته باشن.
مطالعه پیشنهادی: پسوند دامنه دات کام بهتره یا دات آیآر؟
طراحی سایت کدنویسی و اختصاصی
مزایای طراحی سایت کد نویسی اختصاصی چیست؟
وب سایت ها و ایده هایی که نشه با وردپرس پیاده کرد رو مجبور هستیم با کدنویسی پیاده کنیم.? مزایاش هم فقط این هست که پروژه های غیر قابل پیاده سازی با وردپرس رو میتونیم با کد نویسی پیاده کنیم! یعنی هر ایده ای که توی سر شما هست رو میشه پیاده کرد و حتی وب سایت یا اپلیکیشن رو میشه به دستگاه های فیزیکی اتصال داد و کلی کارهای پیچیده کرد که باز همین هم بستگی به مهارت کد نویس داره و باید بتونه این کارهارو بصورت درست انجام بده.
معایت طراحی سایت کد نویسی اختصاصی چیست؟
- هزینه بسیار بالای پیاده سازی
- زمان بسیار بالای ساخت پروژه
- پشتیبانی گران تر
- وابسته بودن صاحب وب سایت به یک نفر یا تیم بصورت مادام العمر
- امنیت سایت هم به میزان دانش کد نویس از بحث امنیت میشه
- سئو وب سایت هم به میزان دانش کد نویس از بحث سئو میشه
- همه چیز بستگی به دانش کدنویس خواهد داشت
- توی هر بروزرسانی باید هزینه پرداخت کنید
- توی هر آپدیت باید هزینه پرداخت کنید
- تا زمانی که شما نخوایید هیچ آپدیتی نخواهید داشت
چه زمانی باید از کد نویسی اختصاصی استفاده کنیم؟
زمانی که دیگه واقعا امکان پیاده سازی چیزی که میخواییم با وردپرس و سیستم های مدیریت محتوای آماده دیگه وجود نداشته باشه.
میانگین هزینه طراحی سایت بصورت کد نویسی اختصاصی چقدر است؟
به شدت متغییر است ولی حدودا بین 10 الی 500 میلیون تومن یا حتی بالاتر که به نسبت مهارت و سابقه کدنویس و امکاناتی کارفرما نیاز دارد مشخص می شود.
میانگین زمان مورد نیاز جهت طراحی سایت بصورت کدنویسی اختصاصی چند روز است؟
به مهارت کد نویس ربط داره و حداقل 3 ماه و حداکثر 2 سال شایدم بیشتر طول بکشه به نسبط بزرگی پروژه.
امنیت در سایتهای طراحی شده بصورت کدنویسی اختصاصی چقدر است؟
کاملا وابسته به مهارت کد نویس هست و فرد کدنویس هر چقدر از امنیت اطلاعات و دانش پیاده سازی داشته باشه میتونه امنیت سایت رو بالا ببره وگرنه نمیتونه.
سایتهای طراحی شده بصورت کدنویسی اختصاصی چقدر قابلیت توسعه دارند؟
واقعا بی نهایت ولی بازم وابسته به مهارت کدنویس داره که بتونه درخواست های کارفرمارو اجرا کنه یا نه.
سایتهای طراحی شده بصورت کدنویسی اختصاصی تحمل چه تعداد کاربری را دارند؟
کاملا به شرایط و میزان تسلط کدنویس ربط داره و هر چقدر بتونه بهینه طراحی کنه و درخواست های سرور رو بهینه سازی بکنه و کاهش بده سایت کاربران بیشتری رو تحمل میکنه.
نتیجه گیری
و در آخر باید به جواب سوال طراحی سایت با وردپرس بهتره یا کدنویسی اینجوری بگیم که اگر نیازتون عمومی هست حتتتتتتتما از وردپرس استفاده کنید و اگر نیازتون خاص هست و امکان پیاده سازی خواسته شما با وردپرس وجود نداره، مجبورید به سمت کد نویسی برید و دنبال یک فرد واقعا خبره بگردید تا بصورت اصولی براتون کد نویسی بکنه. امیدوارم که این مقاله براتون مفید بوده باشه ?
سوالات متداول بحث استفاده از وردپرس یا کدنویسی
مزایا و معایب وردپرس بصورت خلاصه چیه؟
بزرگترین مزیتی که وردپرس داره اینه که شما میتونین امکانات بسیار بیشتر از نیازتون و بصورت رایگان داشته باشین و سئوپذیری بسیار بالایی هم داره و استفاده از وردپرس برای کسب و کارهای تازه تاسیس بسیار پیشنهاد میشه! عیب وردپرس هم اینه که برای داشتن بهترین عملکرد باید بصورت ماهیانه قسمتهای مختلف وردپرس رو بروزرسانی کنیم تا هم امنیتش تقویت بشه و هم عملکردش سریعتر بشه.
مزایا و معایب کدنویسی بصورت خلاصه چیه؟
بزرگترین عیب سیستمهای کدنویسی اینه که شما بصورت مادامالعمر وابسته میشین به شخص کدنویس. بخش امنیت و سئو و عملکرد سایت های کدنویسی هم کاملا وابسته هست به دانش کدنویس در زمینه های امنیت و سئو! در کل برای کسب و کارهای تازه تاسیس اصلا پیشنهاد نمیشه. مزیت کدنویسی هم اینه که برای کسب و کارهایی که سن 5 تا 10 سال رو دارن عالیه و با توجه به نیازسنجیهای انجام شده توسط صاحب کسب و کار میتونین با کدنویسی یک سیستم بهینه ایجاد کنین.
بدون دیدگاه