بعد از طراحی سایت شخصی، چطوری سایت رو به درآمد برسونیم؟
نکات کلیدی در طراحی سایت شخصی قدرتمند
برندسازی شخصی ازجمله مهمترین موضوعاتیه که خیلیها براش وقت و انرژی صرف می کنن. طراحی سایت شخصی می تونه یه گام بلند در ایجاد و قدرت گرفتن برند شخصی شما باشه.
فرقی نداره که استاد زبان انگلیسی هستین یا یک پزشک، یک مشاور سرمایهگذاری، یک طراح و… شما می تونین با داشتن یک سایت شخصی، توانمندیها و قابلیتهای خودتون رو به افراد زیادی معرفی کنین.
با این کار هم برندتون رو قدرتمندتر می کنین و هم زمینه موفقیتهای بیشتر رو برای خودتون فراهم می کنین.
اگه شما هم تصمیم گرفتین تا یه سایت شخصی داشته باشین، با ما در قسمت طراحی سایت پردیسان سیستم همراه باشین تا نکات کلیدی طراحی این نوع سایتها رو به شما معرفی کنیم:
گام صفر: تعیین اهداف و مخاطبان قبل از طراحی سایت شخصی
طراحی سایت شخصی مثل طراحی بقیه انواع سایتها، نیاز به برنامهریزی داره. قبل از این که اقدام به ثبت سفارش کنین و با طراح صحبت کنین، باید بدونین که چرا دنبال این نوع طراحی سایت هستین، اهداف شما از داشتن سایت چیه، مخاطباتون کیا هستن و چه جوری می خواین اونها رو جذب کنین.
فرض کنین شما یک طراح لباس هستین و یک مزون دارین. خوب در این حالت احتمالا شما می خواین سایت خودتون رو از انواع لباسهایی که طراحی کردین پر کنین، شاید بخواین مقالههایی در مورد طراحی لباس روی سایت قرار بدین و شاید حتی دوست داشته باشین که مخاطباتون رو که اغلب خانمها هستن، به خرید آنلاین از یه سایت یا خرید حضوری از مزون تشویق کنین.
حالا تصور کنین که شما مدرس زبان انگلیسی هستین، در این شرایط به احتمال زیاد دوست دارین موفقیت زبان آموزهاتون رو به مخاطبای سایت نشون بدین، مثلاً کارنامه تافل اونها رو روی سایت بذارین، شاید بخواین سبک تدریس و آموزش خودتون رو به مخاطب معرفی کنین یا حتی ویدیویی از تدریستون رو روی سایت بارگذاری کنین.
واضحه که طراحی این دو سایت کاملا متفاوت از هم هستن، چون شما اهداف و مخاطبای متفاوتی دارین.
گام اول: انتخاب سبک طراحی متناسب
انتخاب سبک طراحی خیلی مهمه و یک کار کاملاً حرفهای و تخصصیه و یک طراح حرفهای بعد از بررسی برنامهها، اهداف خواستهها و حتی شخصیت شما، در مورد سبک طراحی تصمیم می گیره.
حتی اگه از سیستمهای مدیریت محتوا مثل وردپرس هم استفاده بکنین، انتخاب بین قالبهای مختلف که گزینه مناسبی برای استفاده در طراحی سایت شخصی شما باشه، کار دقیق و حساسیه که فقط یک طراح حرفهای می تونه اونو انجام بده.
برای اینکه این مرحله بهدرستی انجام بشه باید نهایت همکاری با طراح رو داشته باشین و حتی شاید لازم باشه چند جلسه مشترک داشته باشین و به سوالای طراح جواب بدین.
گام دوم: تعیین نحوه معرفی
مهمترین بخش در طراحی سایت شخصی اینه که بتونین به بهترین شکل ممکن و بهصورت کاملاً جذاب خودتون رو معرفی کنین. سایت شخصی باید طوری طراحی بشه که این امکان رو برای شما به وجود بیاره.
توانمندیها و مزیتهای شما باید بهخوبی و درستی به مخاطبان هدفتون از طریق سایت تون منتقل بشه. کاربری که از سایت شخصی بازدید می کنه باید به اطلاعات مربوط به شما جذب بشه.
توصیه کلی ما اینه که برای معرفی خودتون استراتژی داشته باشین. ممکنه بخواین تا با یه داستان خودتون رو معرفی کنین، شاید بخواین رزومه خودتون رو روی سایت بذارین.
برای این قسمت وقت کافی در نظر بگیرین چون اهمیت زیادی در طراحی سایتهای شخصی داره. یک طراح خوب هم کمک می کنه تا با طراحی مناسب، بهترین ساختار و طراحی گرافیکی رو برای این بخش انتخاب کنین.
گام سوم: طراحی بصری
یکی از مهمترین موضوعات طراحی سایت شخصی، مربوط به طراحی بصریه. خلاصش یعنی اینکه ظاهر سایت تون اهمیت زیادی داره. ظاهر سایت هم باید جذاب باشه و هم خیلی سریع بتونه اطلاعات مهم رو به کاربر منتقل کنه و اونو جذب کنه.
طراحی بصری سایت شخصی باید متناسب با شخصیت و اهداف شما انجام بشه. شما عزیزان میتونین تو سایت های ایرانی و خارجی نمونه وب سایت های شخصی رو ببینید و ایده بگیرین.
برای مثال اگر شخصیت آرومی دارین و صداقت از بارزترین مشخصههای شماست، استفاده از رنگهای هیجانی مثل قرمز ممکنه حس متفاوتی از شخصیت شما به مخاطب بده. یه طراح حرفهای، زمانی که داره طراحی وبسایت شخصی رو انجام میده، این نکات رو در نظر می گیره.
گام چهارم: تعیین نحوه ارتباط با مخاطب
می خواین برند شخصی شما قدرت بگیره؟ حتما باید با مخاطباتون تعامل و ارتباط داشته باشین.
حالا اگه می خواین که طراحی سایت شخصی انجام بدین و اهداف برندسازی شخصی خودتونو از طریق سایت جلو ببرین، حتما باید برای تعامل با مخاطباتون از مسیر سایتتون هم برنامه داشته باشین؛ مثلا جایی برای ثبت انتقادات و پیشنهادات، پرسیدن سؤال و… روی سایت داشته باشین.
اگه بتونین سازوکاری ایجاد کنین که شما هم بعضیاوقات سراغی از مخاطباتون بگیرین، تأثیر خیلی بیشتری میذاره و اونا رو بیشتر جذب سایت شما می کنه.
برای مثال از بازدیدکنندههای سایت بخواین که شماره تماس و آدرس ایمیل خودشون رو وارد کنن و بانک اطلاعاتی از بازدیدکنندهها داشته باشین تا هر از چند گاهی شما هم برای اونها ایمیل بزنین و باهاشون ارتباط برقرار کنین!
گام پنجم: ایجاد امکان به اشتراکگذاری
دوست دارین سایت شما به افراد بیشتری معرفی بشه؟ بنابراین باید از هر فرصتی برای دیده شدن استفاده کنین.
بهترین شبکه برای معرفی شما به مخاطباتون، کسایی هستن که از سایت بازدید کردن و حس مثبتی در خصوص شما گرفتن؛ بنابراین زمینه رو برای این افراد مهیا کنین تا شما رو راحتتر به دوستان و اشناهاشون معرفی کنن.
مثلاً اگر محتوایی روی سایت دارین این امکان رو ایجاد کنین که آگه کسی از محتوایی خوشش اومده، بتونه اونو تو شبکههای اجتماعی مختلف به اشتراک بذاره. حتماً این موضوع رو با طراح سایت مطرح کنین تا از مرحله طراحی به فکر این مسئله باشه.
قیمت طراحی سایت شخصی
قیمت طراحی سایت شخصی میتونه خیلی متفاوت به شما اعلام بشه. دلیلش هم اینه که امکانات و قابلیتهایی که در سایت قرار داده میشه می تونه تنوع زیادی داشته باشه.
برای مثال اگه یک سایت شخصی با طراحی گرافیکی سنگین مد نظرتون باشه قطعاً باید هزینه بیشتری برای طراحیش بپردازین. میزان حرفهای بودن، تخصص و تجربه طراح هم می تونه تو این مسئله تأثیر داشته باشه.
در کل به این نکته توجه کنین که شما می تونین با هزینه کم هم یک سایت شخصی خوب داشته باشین و به خیلی از اهدافتون برسین.
کارشناسان پردیسان سیستم همراه شما هستن تا با بهترین هزینه، یک سایت شخصی خوب برای خودتون داشته باشین و از مزایای اون استفاده کنین.
می تونین برای استعلام قیمت طراحی وبسایت شخصی با کارشناسان ما تماس بگیرین.
سوالات متداول طراحی سایت شخصی
مدت زمان طراحی سایت شخصی چقدر طول میکشد؟
زمان تحویل یک وب سایت شخصی در شرکت پردیسان سیستم معمولا بین 6 الی 12 روز است. این متغییر بودن زمان به این علت هست که ما باید قدم به قدم با کارفرما جلو بریم و نمونه کارهای کارفرما و نظراتشون رو بپرسیم و توی طراحی وب سایتشون پیاده سازی کنیم.
برای سفارش این سایت چه اطلاعاتی لازم است؟
اطلاعاتی مثل شماره تماس، شماره واتساپ، آدرس شبکههای اجتماعی مثل پیج اینستاگرام، تصاویر نمونه کارهای انجام شده گذشته، در صورت وجود ویدیو رضایتمندی از مشتریان قدیمی هم عالی هست.
پشتیبانی سایت طراحی شده تا چه مدت است؟
طبق قرارداد منعقد شده، ما تا شش ماه پشتیبانی وب سایت طراحی شده رو بصورت کاملا رایگان به عهده میگیریم و توی این مدت هر اتفاق و بلایی خدایی نکرده سر وب سایت اومد ما براتون بصوت کاملا رایگان برطرف می کنیم.
سوالی دارید؟ همین الان بپرسید! ??
بدون دیدگاه